Menu

Dynniq A/S har, under navnet Peek Traffic, været kendt i Danmark siden begyndelsen af 1990’erne.

Fra 1992 til 2004 var Peek Traffic den største leverandør af trafiksignalmateriel i norden, det betyder, at mange af de eksisterende styreapparater på det danske marked i dag er styreapparater leveret af Peek Traffic. Dynniq har altså et stort kendskab til det danske marked, og vi er derfor i stand til at operere professionelt og sikkert i et politisk styret system.

Dynniq tilbyder i dag en række ydelser og produkter, der er videreudviklinger af Peek Traffics velkendte løsninger. Således er Dynniqs styreapparat EC2 en videreudvikling af det velkendte EC1. Det betyder blandt andet, at eksisterende Peek styreapparater forholdsvist let kan opgraderes, idet den velkendte hardware fra EC1 bibeholdes.

Dynniq er derudover en stærk spiller indenfor gadebelysning i hele Europa. Dynniq er således medejer af armatur fabrikanten Innolumis, der udvikler og sælger sine egne armaturer. Dynniq trækker i den forbindelse på en unik indsigt i de kræfter, der driver udviklingen indenfor belysning.

Ejerskabet til en belysningsproducent medfører, at Dynniq, som driftsholder har en unik mulighed for i høj grad at indgå som kundernes tekniske sparringspartner i forhold til drift og vedligehold af fremtidige anlæg. Denne rådgivning sker naturligvis helt uafhængigt af ejerskabet til Innolumis. Dynniq har da også gennemført projekter med stort set alle større leverandører af belysningsmateriel. 

Internationalt har Dynniq mere end 2.000 medarbejdere.
Dynniq har blandt andet afdelinger i Danmark, Sverige, Finland, Holland, Polen, Litauen, Kroatien, Belgien, England og Irland. Produkter og systemer leveres på alle europæiske markeder, såvel som i Sydamerika og Asien.

Cases