Menu
Nyheder - 13 June 2017

Dynniq søger projektleder

Om virksomheden:

Dynniq er en dynamisk, højteknologisk og innovativ virksomhed, der tilbyder integrerede mobilitets- og energiløsninger samt tjenester internationalt. Vores 1800 medarbejdere, er repræsenteret i mere end 12 lande, hvor de designer, udvikler, implementerer, integrerer og vedligeholder teknologiske løsninger, der forbedrer hverdagens flow. Vores mission er at gøre det muligt for mennesker og varer at nå deres mål effektivt, bæredygtigt og sikkert gennem avancerede teknologiske løsninger.

Dynniq har en omfattende viden om styring af mobilitet, parkering og energi. Vores løsninger gør det muligt effektivt tilslutning af mobilitet og energistrømme, der skaber en vital og stærk infrastruktur. Vores erfarne og dygtige medarbejdere arbejder tæt sammen med vores kunder i Europa, Sydamerika, USA og Canada. Dermed engagerer vi os med vores kunder på en pålidelig, åben og proaktiv måde. "Vi tager en plads i din verden.«

Til Dynniq Danmark søger vi en projektleder, der vil få ansvar for egne projekter over det meste af Danmark, og som samtidigt kan stå i spidsen for nogle af vores store såvel som mindre tilbud til kunderne. Du vil referere til den kommercielle chef i den danske forretningsenhed. 

Beskrivelse af arbejdsopgaver:

Vi forventer, at du er i stand til selvstændigt at lede projekter således, at du får ansvar for styring og ledelse af projektet. Du vil som udgangspunkt få tilknyttet et team af 2-3 medarbejdere som vil udgøre kernen i dine projekter. I forbindelse med dit daglige arbejde som projektleder vil du få ansvar for udarbejdelse af tilbud på både større og mindre projekter, herunder vil du få ansvaret for hjemhentning af priser fra underleverandører og samarbejdspartnere. Det er derfor vigtigt at du har øje for opbygning af langsigtede relationer, og at du kan tale med medarbejdere på alle niveauer.

Dynniq arbejder inden for områderne ITS og infrastruktur. Det betyder, at vi tilbyder produkter og systemer på tværs af områderne bytrafik, vej- og gadebelysning og parkering.

Hos Dynniq foretrækker vi at være teknologiske partner med vores kunder, hvilket vil sige at du vil følge op på anmodninger, tilbud og projekter i tæt samarbejde med vores øvrige projektledere, og systemingeniører, altid med det mål at tilføre værdi til kundernes projekter. Vi forventer at dine hovedopgaver vil indeholde:

  • Fungere som projektleder, og i den forbindelse fastholde og udbygge relationer med kunder og samarbejdspartnere
  • Være ansvarlig for at udfærdige tilbud til vores kunder med støtte fra den kommercielle chef, projektledere, system- og softwareingeniører
  • Udbrede kendskabet til Dynniq i markedet, gennem deltagelse i messer og konferencer.

Derudover forventer vi forventer at dine arbejdsopgaver også vil indeholde:

  • Projektledelse af mindre installationsteams
  • Projekt og tilbudsberegning.
  • Relationsopbygning med kunder og samarbejdspartnere.

 

Vi kan tilbyde:

Et spændende job i et dynamisk og ungt nordisk team, hvor du vil nyde en høj grad af indflydelse på dit daglige arbejde og udviklingen af vores virksomhed. Vi sætter en ære i at hjælpe hinanden, og har en god tone, med fokus på vores kerneværdier:

  • Pålidelighed (Vi leverer til tiden, inden for budgettet, til den aftalte kvalitet).
  • Gennemsigtighed (Vi er gennemsigtige både internt og eksternt, vi bringer problemer frem, og vil blive opfattet som et selskab, der er let at håndtere).
  • Proaktiv (Vi er iværksættere og forretningsfolk drevet)

 

Faglige kvalifikationer:

Vi værdsætter, at du har en teknisk uddannelse, eller at du har erfaring med projektledelse, og gerne fra tekniske projekter. Det er positivt hvis du har, at du har erfaring med tilbud- og udbud samt projektstyring til den offentlige sektor, eller har erfaring med indkøb af tekniske ydelser i det offentlige. Du er i stand til at videreformidle kundernes ønsker og behov til system ingeniører og softwareudviklere, og til at omsætte kravene til tilbud og projektideer, sammen med vores tekniske stab. Du har formentligt en vis erfaring med projektledelse og gerne mindre installationsprojekter.

 

Personlige kompetencer:

På det personlige plan, er du selvstændig og tager initiativ. Du arbejder selvstændigt, og du får tingene gennemført. Du skal være i stand til at kommunikere med alle typer mennesker på alle niveauer i virksomheden, såvel som hos kunderne. Du har en god teknisk forretningsmæssig tilgang til kunder med fokus på at løse deres problemer, ligesom du har nok købmandskab til at se muligheder for potentielle mersalg eller alternative løsninger.

 

Ansøgningsfrist:  23.06.2017 helst med mulighed for opstart 01/08/2017.  Du sender din ansøgning og CV på e-mail til john.kristiansen@dynniq.com. Vi holder løbende samtaler med kvalificerede kandidater.

 

Hvis du vil vide mere om stillingen kan du kontakte Kommerciel Chef, John H. kristiansen på email: john.kristiansen@dynniq.com eller telefon: 30 50 22 07.

Nyheder - 18 May 2017

Smidig trafikafvikling ved større byggeprojekter

Intelligent teknologi i lyskryds sikrer fremkommeligheden for biler, busser og bløde trafikanter i byggeperioden.

Nyheder - 10 February 2017

Book nu - hvis du vil med til England

Studietur og opgradering af kooperativ system